Deze gaming-laptop is voorbereid op Windows 10

Toshiba Satellite P50-C © Toshiba

De Toshiba Satellite P50-C is een entertainment- en gaming-laptop voor multimedialiefhebbers en gamers. De laptop is voorbereid op Windows 10. Zo heeft hij dubbele microfoons voor een betere Cortana-ervaring.

De Satellite P50-C van Toshiba Information Systems is meer dan vijftien procent dunner dan zijn voorganger uit 2014. Deze multimedialaptop is voorzien van een 15,6-inch TruBrite-scherm met naar keuze 1366 x 768 of 1920 x 1080 pixels.

De vijfde generatie Intel Dual Core i7-processor is tegelijk krachtig en energiezuinig. Dankzij de NVIDIA GeForce GTX 950M-videochip met 4 GB DDR3 VRAM kun je deze laptop ook gebruiken om intensieve games te spelen of multimediatoepassingen te draaien.

Harman Kardon-luidsprekers met DTS Sound laten muziek, blockbusters en videogesprekken optimaal tot hun recht komen.

Dubbele microfoons inclusief Clear Voice Capture en een sneltoets op het toetsenbord verbeteren de prestaties bij toepassingen voor spraakherkenning zoals Dragon Naturally Speaking of de nieuwe Cortana-stemassistent van Windows 10. Daarbij moeten we wel vermelden dat Cortana initieel niet in het Nederlands zal werken, zodat dit voor België en Nederland momenteel van minder belang is.

De Satellite P50-C wordt geleverd met Windows 8.1, maar kan gratis worden voorzien van Windows 10 zodra dit beschikbaar is. De laptop is naar keuze verkrijgbaar in een combinatie van een ultrasnelle 256 GB ssd voor het besturingssysteem en een 2 TB HDD voor data of van een 1 TB SSHD (hybride solid-state drive).

De drie usb 3.0-poorten, waarvan één met Sleep-and-Charge, verzorgen de nodige connectiviteit. De HDMI-poort laat 4K video-output toe.

De batterij gaat tot 5,48 uur mee. De Satellite P50-C weegt 2,3 kg, is afgewerkt in satijngouden geborsteld aluminium en meet 380 x 259,9 x 22,5 mm. Prijzen starten aan 999 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content