Dit draadloze toetsenbord gebruik je in je luie zetel

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus © Logitech

Het nieuwe Wireless Touch Keyboard K400 Plus van Logitech is bedoeld voor gebruik in de woonkamer. Je kunt er draadloos een computer mee bedienen die op je tv is aangesloten. Muisbesturing is dankzij het geïntegreerde aanraakvlak geen enkel probleem.

Het Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus heeft een draadloos bereik tot tien meter via de inbegrepen Logitech Unifying receiver die je in een vrije usb-poort op je pc plugt. Dankzij het geïntegreerde touchpad kun je dit pc-toetsenbord ook gebruiken om de muis te besturen. Op die manier kun je vanuit je luie zetel een computer bedienen die je op je tv hebt aangesloten. Zo is het eenvoudig om films, tv-programma’s, muziek en andere entertainment op de computer te streamen vanaf de bank.

Sneltoetsen geven toegang tot de volumeknoppen en menunavigatie. Pijltjestoetsen zorgen ervoor dat je snel toegang hebt tot je digitale entertainment.

Het Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus toetsenbord heeft een neutrale grijze kleur die in alle interieurs past. De twee meegeleverde AA-batterijen gaan tot achttien maanden mee. Het toetsenbord werkt met Windows 7, Windows 8, Windows 10 en later, Android 5.0 en later en Chrome OS.

Het toetsenbord meet 139,9 x 243,3 x 23,5 mm en weegt 390 gram (batterijen inbegrepen).

Het Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus komt in juli op de markt voor een adviesprijs van 44,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content