Draadloze en waterdichte oortjes voor sporters

Sony WF-SP900 draadloze sport-hoofdtelefoon © Sony

Sony lanceeert de WF-SP900 draadloze oortelefoon die een waterdicht ontwerp heeft zodat sportievelingen ook tijdens het zwemmen naar muziek kunnen luisteren.

De Sony WF-SP900 draadloze oortjes hebben een volledig waterdicht design en voldoen aan de IP65- en IP68-standaard zodat ze bruikbaar zijn in zowel zoet als zout water tot een diepte van 2 meter. Zweet en vuil kunnen eenvoudig afgespoeld worden onder de kraan.

De WF-SP900 oortelefoon maakt via Bluetooth een draadloze verbinding met smartphone of tablet. Met de Sony Headphones Connect-app voor Android en iOS kan je de geluidsopties en Quick Sound-instellingen van de headphone aanpassen. De oortjes hebben een frequentiebereik van 20 tot 20.000 Hz.

Voor trainingen in de buitenlucht is er de Ambient Sound-functie waarmee omgevingsgeluiden worden versterkt om verkeersveilig te kunnen hardlopen op straat.

De sportheadphone wordt geleverd met een compacte case die tevens als oplader fungeert. Het oplaaddoosje is uitgerust met NFC zodat snel en eenvoudig verbinding kan worden gemaakt. Een volle batterij gaat tot drie uur lang mee.

De WF-SP900 heeft ook 4 GB intern geheugen met ruimte voor 920 tracks om volledig zonder apparatuur van muziek te genieten. De accuduur van de sportheadphone wordt verdubbelt bij het gebruik van deze functie.

Sony levert de oortjes met vier oordopformaten en drie formaten oorhaken Optioneel kan je een nekband gebruiken voor extra veiligheid.

De sportheadphone ondersteunt ook Google Assistant om via spraakcommando’s een smartphone of tablet aan te sturen.

Alle specificaties van de WF-SP900 sportheadphones vind je op de website van Sony.

De Sony WF-SP900 sportheadphones zijn vanaf november 2018 beschikbaar in de kleuren zwart, wit en geel voor een adviesprijs van 280 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content