Draadloze fotolijst in spiegelontwerp

Parrot liet de Franse designer Martin Szekely een nieuwe digitale fotolijst ontwerpen. Uitgeschakeld gedraagt de Specchio zich als een spiegel.

Parrot liet de Franse designer Martin Szekely een nieuwe digitale fotolijst ontwerpen. Uitgeschakeld gedraagt de Specchio zich als een spiegel.

Dat de Franse designer Martin Szekely een aanhanger is van het minimalisme laat de Parrot Specchio duidelijk zien. Het nieuwe digitale fotokader is strak vormgegeven. Het spiegeloppervlak is 203 x 203 mm groot en daarin toont een kader van 130 x 87 mm een foto als de Specchio is ingeschakeld. Het LCD kleurenscherm heeft een resolutie van 720 x 480 pixels. Voor draadloze communicatie is de Parrot Specchio uitgerust met WiFi, Bluetooth en Near Field Communication (NFC). Daarnaast beschikt de draadloze fotolijst over een mini-USB poort en een SD-kaartlezer. Door een mobiele telefoon met NFC-ondersteuning tegen de achterkant van de Specchio te houden, wordt een foto onmiddellijk gedownload en op het scherm getoond zonder dat het nodig is telefoon en fotolijst te pairen. Het geheugen van de fotolijst kan 1500 afbeeldingen opslaan. De Parrot Specchio heeft ook een e-mailadres en door middel van de WiFi-verbinding kan het digitale fotokader automatisch beelden ontvangen die familie of vrienden je toesturen. Ook kan het foto’s tonen die op websites voor het delen van foto’s zijn geplaatst, zoals Picasa, Flickr en Fotolog. De adviesprijs bedraagt 350 euro en de digitale fotolijst is vanaf november te koop.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content