Draadloze oortjes voor sportievelingen

Jaybird RUN True Wireless Sport Headphones © Jaybird

Jaybird introduceert de RUN True Wireless Sport Headphones, volledig draadloze sport-oortjes die zweet- en waterbestendig zijn.

Jaybird is gespecialiseerd in sport-koptelefoons en de nieuwe RUN True Wireless Sport Headphones zijn ontworpen met de (hard)loper in gedachten. Deze oortjes hebben kleine, draadloze oordopjes die dankzij een dubbele, waterafstotende nano coating bestand zijn tegen zweet en water. Je verbindt ze draadloos met je afspeelapparaat via de nieuwste Bluetooth-technologie.

Met de gratis Jaybird app voor Android en iOS personaliseer je de muziekervaring. De functie ‘Find My Buds’ van deze app helpt je trouwens om de oortjes terug te vinden als je vergeten bent waar je ze hebt neergelegd.

De Jaybird RUN bestaat in wit met zilveren metalen accenten (‘Drift’) of in zwart met zilveren metalen accenten (‘Jet’).

De accu gaat vier uur mee. De kleine ‘charging case’ levert nog eens acht uur extra autonomie. Vijf minuten opladen geeft een speelduur van één uur.

Jaybird RUN wordt geleverd met verschillende ear fins en ear tips voor ieder type oren.

Een intuïtieve bedieningsknop zorgt ervoor dat je gemakkelijk telefoongesprekken kunt aannemen, muziek kunt afspelen en stoppen, nummers kunt overslaan en Siri of Google Assistant kunt activeren. Overigens hoef je niet twee van deze doppen in je oren te steken: je kunt ook één dop met monogeluid gebruiken.

De Jaybird RUN True Wireless Sport Headphones zijn vanaf oktober verkrijgbaar voor 199 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content