Dun en energiezuinig

Door het gebruik van een ultra low voltage processor ligt het stroomverbruik van de nieuwe Packard Bell Butterfly laptop laag en gaat de batterij langer mee.

Door het gebruik van een ultra low voltage processor ligt het stroomverbruik van de nieuwe Packard Bell Butterfly laptop laag en gaat de batterij langer mee.

De EasyNote Butterfly m heeft een stijlvol ontwerp met een aluminium cover met gepolijste textuur in combinatie met zwarte details aan de binnenkant. De notebook meet 377 x 254 x 25 mm en weegt 2,5 kg. De Butterfly m heeft een Intel Core2 Duo processor SU4100 met een kloksnelheid van 1.3GHz. Door de Intel CULV-processor (consumer ultra low voltage) verbruikt de laptop minder stroom en biedt hij een autonomie tot acht uur volgens Packard Bell. Doordat de laptop minder warmte ontwikkelt, is de koeling ook compacter waardoor de notebook veel platter is. Het scherm is een 15,6-inch wxga Led Glare breedbeeldscherm (1366×768 pixels). De Butterfly m is uitgerust met een ATI Radeon HD4330 grafische kaart. Met de PowerSave-toets van Packard Bell kun je de grafische modus in- of uitschakelen. Als je de grafische kaart uitschakelt, worden de graphics ondersteund door de chipset, waardoor de levensduur van de batterij toeneemt. Packard Bell integreerde ook een 5-in-1 kaartlezer en een HDMI-poort. De Packard Bell EasyNote Butterfly m-serie wordt geleverd met Microsoft Windows 7 Home Premium en de volledige versie van Adobe PhotoShop Elements. De prijzen starten vanaf 699 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content