Erg compacte A3-multifunctional dankzij nieuwe papierdoorvoer

De Brother MFC-J4510DW is een compacte inkjetmultifunctional die een nieuwe papierdoorvoermethode gebruikt waardoor het toestel ook het A3-formaat ondersteunt.

De Brother MFC-J4510DW is een compacte inkjetmultifunctional die een nieuwe papierdoorvoermethode gebruikt waardoor het toestel ook het A3-formaat ondersteunt.


Brother ontwikkelde een printtechnologie waarbij de papierdoorvoer landschapgeoriënteerd is. Traditionele printers gebruiken portretgeoriënteerde of staande papierdoorvoer. De multifunctionele inkjetprinters in het gamma Print 3.0 van Brother zijn daardoor slechts 290 mm diep, maar bieden wel een A3-afdrukfunctie.


De nieuwe Brother MFC-J4510DW inkjetmultifunctional biedt print-, scan-, kopieer- en faxfuncties. Het toestel kan dubbelzijdig printen tot formaat A4. Enkelzijdig afdrukken op A3 gebeurt via de manuele invoer. De afdruksnelheid bedraagt 35 pagina’s per minuut in zwart-wit en 27 ppm in kleur. De MFC-J4510DW heeft een papierlade voor 150 vel en een ADF voor 20 vel.


De Brother MFC-J4510DW biedt USB-, netwerk-, WiFi- en Cloud-connectiviteit. De bediening verloopt via het kleurenaanraakscherm van 9,3 cm. Met Intel WiFi Direct kan je rechtstreeks printen vanaf of scannen naar een mobiel toestel zonder aan te sluiten op het WiFi-netwerk. Het stroomverbruik van de MFC-J4510D bedraagt 21 watt in werking, 5,5 watt in stand-by en 1,5 watt in slaapstand. Wanneer het toestel uitstaat, maar aangesloten blijft bedraagt het stroomverbruik 0,04 watt en het is daarmee de meest energie-efficiënte inkjetprinter uit Brothers gamma.


De Brother MFC-J4510DW multifunctionele inkjetprinter is al beschikbaar en heeft een adviesprijs van 239 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content