Gehoste beveiligingsoplossing

McAfee biedt een nieuwe versie aan van Total Protection Service, een gehoste beveiligingsdienst voor kleine tot middelgrote bedrijven.

McAfee biedt een nieuwe versie aan van Total Protection Service, een gehoste beveiligingsdienst voor kleine tot middelgrote bedrijven.

McAfee Total Protection Service is een softwaredienst via het internet (SaaS-model). Het biedt geïntegreerde endpointbescherming (antivirus, anti-spyware, firewall), McAfee SiteAdvisor internetbeveiliging, internetfiltering en scanfuncties voor kwetsbaarheden. Het beheer, de rapportages en alle instellingen worden online afgehandeld via de console SecurityCenter. De beveiligingsinfrastructuur wordt centraal door McAfee beheerd. Lokaal moet je alleen clients installeren op de “endpoints” (de te beschermen pc’s en servers).McAfee claimt dat een gehoste beveiligingsoplossing tot vijftig procent kostenbesparingen met zich meebrengt tegenover een klassieke lokaal draaiende oplossing. Volgens McAfee telt Total Protection Service wereldwijd al meer dan vijf miljoen gebruikers.In de nieuwe versie werd het SecurityCenter nog gebruiksvriendelijker gemaakt. De toegang tot de bijgewerkte SecurityCenter beheerconsole biedt systeembeheerders de mogelijkheid de zichtbaarheid en de flexibiliteit van het beheer te verbeteren met aangepaste dashboards van hun beveiligde omgeving.De nieuwe versie is beschikbaar medio augustus 2009.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content