Kerstlaptop

Asus is ruim een maand op voorhand al helemaal in kerststemming. Het heeft nu de F8P Christmas Edition gelanceerd, een sneeuwwitte laptop die voor een groot deel bekleed is met leder. “Staat erg leuk tussen de kunstsneeuw onder de kerstboom”, aldus de aankondiging. Ziedaar nog eens een nieuwe reden om een laptop te kopen. Qua mogelijkheden lijkt de laptop vooral gericht op de multimediagebruiker, met als belangrijkste specificatie een hybride tv-tuner. Bij de laptop krijg je daarvoor trouwens een afstandsbediening meegeleverd. Eerder met het oog op de zakelijke markt heeft de laptop ook een beveiliging via vingerafdruk.Overigens is het niet Asus’ eerste staaltje van het gebruik van onconventionele materialen voor notebooks. Onlangs toonde het bedrijf een conceptmodel dat volledig uit bamboe was opgebouwd.

Asus is ruim een maand op voorhand al helemaal in kerststemming. Het heeft nu de F8P Christmas Edition gelanceerd, een sneeuwwitte laptop die voor een groot deel bekleed is met leder. “Staat erg leuk tussen de kunstsneeuw onder de kerstboom”, aldus de aankondiging. Ziedaar nog eens een nieuwe reden om een laptop te kopen.

Qua mogelijkheden lijkt de laptop vooral gericht op de multimediagebruiker, met als belangrijkste specificatie een hybride tv-tuner. Bij de laptop krijg je daarvoor trouwens een afstandsbediening meegeleverd. Eerder met het oog op de zakelijke markt heeft de laptop ook een beveiliging via vingerafdruk.

Overigens is het niet Asus’ eerste staaltje van het gebruik van onconventionele materialen voor notebooks. Onlangs toonde het bedrijf een conceptmodel dat volledig uit bamboe was opgebouwd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content