Krachtig geheugenkaartje van Transcend

De Transcend SDHC Class 10 UHS-I geheugenkaart is geschikt voor het vastleggen van foto’s en video’s van professionele kwaliteit. Er is nu ook een 32 GB-versie.

De Transcend SDHC Class 10 UHS-I geheugenkaart is geschikt voor het vastleggen van foto’s en video’s van professionele kwaliteit. Er is nu ook een 32 GB-versie.


De Transcend 32GB SDHC Class 10 UHS-I geheugenkaart kan je gebruiken in digitale camera’s en camcorders die Ultra High Speed Class 10 ondersteunen. In dat geval biedt de SDHC geheugenkaart leessnelheden tot 85 MB/s en schrijfsnelheden van maximaal 45 MB/s. Het maakt het kaartje geschikt voor continu-opnames bij het vastleggen van snel bewegende onderwerpen.


Daarnaast voldoet de SDHC geheugenkaart aan de vereisten voor het vastleggen van Full HD 1080p, 3D of zelfs de volgende generatie 4K video-opnames. Toestellen die niet geoptimaliseerd zijn voor het gebruik met de UHS-I interface behouden toch de de Class 10 speed rating, zodat ze schrijfsnelheden van tenminste 10 MB/s bieden.


De Tanscend 32GB SDHC Class 10 UHS-I geheugenkaart kan een volle acht uur 1080p High-Definition video’s of meer dan twee duizend RAW-beelden opslaan. In combinatie met een high-end kaartlezer, zoals de Transcend USB 3.0 RDF8 en de ExpressCard RDF1, biedt de UHS-I kaart snelle overdrachtsnelheden tussen de kaart en computer tot 70 MB/s en 85 MB/s.


De geheugenkaart is voorzien van een ingebouwde ECC (Error Correction Code) om automatisch fouten te detecteren en te corrigeren tijdens de gegevensoverdracht. De Transcend SDHC Class 10 UHS-I geheugenkaart was al verkrijgbaar in capaciteiten van 8GB en 16GB voor respectievelijk 21,50 euro en 40,60 euro. De adviesprijs van de 32GB-versie werd niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content