Lage paginakostprijs

Vierde in de rij van onze test van kleurenlaserprinters is Lexmark met de Lexmark C782dn.

Vierde in de rij van onze test van kleurenlaserprinters is Lexmark met de Lexmark C782dn.

Het toestel dat Lexmark inzond voor de test van netwerkkleurenlasers is een vrij hoge printer. Het bedieningspaneel van de C782dn bestaat uit een vierregelig monochroom lcd-scherm met daaronder een navigatieroos, links nog drie toetsen waaronder grote rode stopknop en uiterst rechts een numeriek klavier. Dat laatste heeft over het algemeen weinig zin bij een laserprinter, maar is wel nuttig voor een multifunctional. Hier helpt het je wel om netwerkadressen in te geven.

Webinterface De webinterface van het toestel is erg eenvoudig gehouden, maakt voornamelijk gebruik van grijsgradaties en weinig kleuren en toont uiterst links een menu. De installatieprocedure van Lexmark biedt je een mogelijkheid om scripts aan te maken voor stille installaties op andere pc’s.

Conclusie In de prestatietest haalt deze Lexmark een gemiddelde snelheid van 15,7 pagina’s per minuut (ppm). De specificaties zeggen 33 ppm, dus dan is dit testresultaat niet denderend. De kwaliteitstest laat eveneens een middelmatig resultaat zien, wat vooral te wijten is aan een zwakker resultaat bij de resolutietesten. De paginakostprijs is wel bij de laagste: vergelijkbaar met Kyocer Mita en maar iets hoger dan Canon.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content