Led-lampen met extra functionaliteit

De Chinese led-fabrikant Sengled introduceert een led-lamp met een ingebouwd draadloos audiosysteem en heeft ook een led-lamp met ingebouwde wifi-repeater in het gamma.

Led-lampen met extra functies lijken de nieuwste mode in accessoireland. Zo heeft de Sengled Boost LED + Wi-Fi versterker (A01-A60 LED lamp) een ingebouwde WiFi-repeater die tot op 35 meter van een router werkt in de 2,4 GHz IEEE 802/b/g/n-frequenties. De led-lamp past in elke standaard E27 fitting en geeft 470 lumen licht.


Alle recente WiFi-beveiligingsstandaarden tot en met wpa/wpa2 worden ondersteund. De Boost LED + Wi-Fi versterker heeft een doorsnede van 6 cm en is 12 cm hoog. Deze led-lamp weegt ongeveer 290 gram.


De Sengled Pulse 7.1 LED + Wireless Audio System is een led-lam met een 13 watt draadloze JBL ‘full range’ stereospeaker met een doorsnede van 1,75-inch. Ook deze led-lamp past in elke standaard E27 fitting. Ze geeft 600 lumen licht.


Deze lamp kan ook het hart vormen van een multiroom audiosysteem, want één master-lamp kan tot zeven satellietlampen besturen. Meerdere lampen kunnen tegelijkertijd en direct worden bediend.


De lamp ondersteunt zes geluidseffectinstellingen (normaal, pop, jazz, klassiek, rock en film). Ze is compatibel met de meeste Bluetooth-apparaten. Ze werkt zonder afstandsbediening, want daarvoor dienen gratis Android of iOS apps.


De Sengled Pulse 7.1 LED + Wireless Audio System lamp verbruikt tussen 15 en 30 watt, is 13,873 cm hoog en heeft een diameter van 9,8 cm. Ze weegt ongeveer 420 gram. Ze is verkrijgbaar in een Pulse LED + Wireless Audio System startpakket 2.0 (1 Master lamp en 1 Satellite lamp) voor een momenteel nog niet bekende prijs. Ook de prijs voor de innovatieve Sengled Boost LED + Wi-Fi versterker led-lamp is momenteel nog niet bekend. Beide producten komen in elk geval ook bij ons op de markt.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content