Mediaspeler streamt video in hoogste resolutie

TerraTec kondigt een nieuwe Noxon mediaspeler aan die video in de hoogste resolutie kan streamen naar elk tv-toestel en home cinemasysteem.

TerraTec kondigt een nieuwe Noxon mediaspeler aan die video in de hoogste resolutie kan streamen naar elk tv-toestel en home cinemasysteem.

De TerraTec Noxon M520 Media Player kan niet alleen video streamen, maar ondersteunt ook muziekbestanden en digitale foto’s. De mediaspeler heeft een aluminium design dat past in elke woonkamer. Je sluit het toestel aan via LAN of optionele WLAN-stick op je thuisnetwerk en daarna kun je video, foto’s en audio streamen in Full-HD resolutie. Op de twee usb-poorten kun je externe harde schijven of geheugenstaafjes aansluiten. De Noxon M520 heeft ook een ingebouwde kaartlezer voor SD geheugenkaarten. Je sluit de mediaspeler op je tv en/of geluidsinstallatie aan via HDMI 1.3, Component (R/L/Video + YpbPr) en optische SPDIF audio-aansluiting. Via de digitale audio-uitgang kun je ook Dolby Digital of DTS geluid naar je surroundversterker sturen. Het onscreen menu (osd) kan ingesteld worden op Nederlands. Een intuïtieve afstandsbediening wordt eveneens meegeleverd. De Terratec Noxon M520 is verkrijgbaar vanaf april en zal 149 euro kosten. Daar zijn alle kabels, waaronder ook een HDMI 1.3a kabel, inbegrepen.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content