Mobiel onkosten declareren via zakelijke app

Exact, de Nederlandse leverancier van zakelijke software, introduceert vier mobiele apps voor zakelijke gebruikers. Bedrijfsinformatie uit verschillende bronnen kan overal worden geraadpleegd. Medewerkers kunnen voortaan ook makkelijk bonnetjes declareren door een foto te maken met hun smartphone of tablet.

Met de vier mobiele apps van Exact kunnen bedrijven 24/7 zaken doen. Met de Exact CRM app kunnen medewerkers overal klantinformatie raadplegen uit Exact Synergy of Globe, maar ook uit andere bronnen. Dankzij een koppeling met social media-kanalen zijn ook de laatste tweets van klanten zichtbaar, zodat een volledig klantbeeld ontstaat.


De Exact Expenses en Exact HR Self Service apps houden persoonlijke werkgerelateerde informatie bij. Medewerkers kunnen voortaan eenvoudig hun onkosten declareren door een foto te maken van het bonnetje. Dit wordt meteen ter goedkeuring aan de manager aangeboden. Medewerkers kunnen ook hun vakantiedagen, loonstrookjes en persoonlijke dossiers raadplegen. Een ziekmelding hoeft niet meer per telefoon of e-mail, maar kan via de HR Self Service app.


De Exact Field Service app ten slotte is ontwikkeld voor servicemonteurs en biedt hen altijd en overal de recentste informatie over serviceorders, ordergeschiedenis en klantgegevens. Alle benodigde informatie om service te verlenen is via de app raadpleegbaar. Ook is het mogelijk zelf foto’s van een beschadiging toe te voegen en deze te koppelen aan de serviceorder.


De Exact apps werden door Exact zelf ontwikkeld en zijn beveiligd met een pincode. De apps werken samen met de zakelijke software van het bedrijf, zoals Exact Globe Next, Exact Synergy Enterprise en Exact Online. Ze zijn gratis beschikbaar voor Apple iOS en te downloaden via iTunes. Exact zal binnenkort ook Android-versies van zijn zakelijke apps uitbrengen.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content