Nieuwe evohome zoneregeling heeft geïntegreerde wifi

Honeywell evohome WiFi © Honeywell

Honeywell lanceert evohome Wi-Fi, een warmteregelingssysteem waarbij de verbinding met het internet standaard in het bedieningspaneel van de zoneregeling geïntegreerd is. Dit vereenvoudigt de installatie omdat een extra component, de internet gateway, niet langer nodig is.

Onlangs testten we het evohome warmteregelingssysteem van Honeywell, fabrikant van verwarmingsregelaars. Met evohome kun je de centrale verwarming in huis in elke kamer apart regelen via het evohome bedieningspaneel of vanop afstand via de gratis app voor smartphone of tablet. Dankzij een preciezere warmteregeling bespaar je volgens de fabrikant tot 40% op je verwarmingsrekening.

Het warmteregelingssysteem van Honeywell kan op vrijwel alle bestaande cv-installaties (behalve elektrische radiatoren) worden toegepast zonder breekwerken of grote ingrepen. Bij het door ons geteste systeem diende nog een internet gateway te worden geïnstalleerd voor de internetverbinding. Bij evohome Wi-Fi heeft Honeywell dit nu standaard in het bedieningspaneel geïntegreerd wat de installatie vereenvoudigt.

Daarnaast zijn er nog een aantal verbeteringen. Zo kregen het ontwerp en de software een update. Om het energiezuinig instellen van evohome Wi-Fi aan te moedigen is de optimalisatie-instelling nu direct via het hoofdmenu beschikbaar.

Een gedetailleerde beschrijving van de werking van het evohome warmteregelingssysteem lees je in dit artikel.

Honeywell evohome Wi-Fi is verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf 299 euro. Meer informatie over evohome Wi-Fi is te vinden op getconnected.honeywell.com.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content