Powerline adapter voor HD multimediastreams

Marmitek lanceert een homeplug die geoptimaliseerd is voor HD-multimediastreams. De Marmitek IPTV PLC 650 filtert storingen van andere elektrische apparaten en zou daarom beter presteren dan andere powerline-adapters.

De IPTV PLC 650 homeplug-adapter van Marmitek, specialist in audio- en videoproducten voor thuisgebruikers, gebruikt Homeplug AV2 Smartlink-technologie om HD-streams over het stroomnetwerk te versturen via niet alleen de fase- en nuldraad, maar ook de aardedraad in het stopcontact. Volgens Marmitek levert dat een betere doorvoersnelheid en tot 50% extra bereik op.


De Marmitek IPTV PLC 650 is tevens voorzien van een speciale filter die verstoringen van andere elektrische apparaten zoals dimmers, opladers of cfl-verlichting uitschakelt voor nog betere netwerk- en streamingprestaties over het stroomnet in huis.


De ingebouwde Parameterized Quality of Service (PQoS) software maakt onderscheid tussen dataverkeer voor video, spraak en gaming en optimaliseert de werking van de stekker voor een van deze types dataverkeer.


De IPTV PLC 650 werkt op alle fases in en om de woning. De stekker heeft ook een doordrukstekker zodat het stopcontact waarin je hem steekt in gebruik kan blijven.


Je kunt tot 64 van deze stekkers op hetzelfde stroomnet gebruiken. De Marmitek IPTV PLC 650 kost 119,95 euro per paar.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content