Scanner scant rechtstreeks naar cloud-applicaties

De Fujitsu ScanSnap S1100 is een draagbare scanoplossing waarmee je documenten kunt scannen naar een pc of Mac, en ook rechtstreeks naar Google Docs of andere cloud-applicaties.

De Fujitsu ScanSnap S1100 is een draagbare scanoplossing waarmee je documenten kunt scannen naar een pc of Mac, en ook rechtstreeks naar Google Docs of andere cloud-applicaties.


Als je met de nieuwe ScanSnap ADF scanner van Fujitsu een document hebt ingescand, kun je met een druk op de knop de bestemming kiezen van het document: naar een map, naar e-mail, print of naar clouddiensten, zoals SharePoint, Evernote, GoogleDocs and Salesforce. De scanner is zo ontworpen dat hij automatisch enkel- of dubbelzijdig kan scannen.


De Fujitsu ScanSnap S1100 scant tot acht A4-pagina’s per minuut. De scanner kan ook overweg met plastic kaarten met reliëfopdruk, identiteitskaarten, visitekaartjes en A3-documenten. De scanner lijnt informatie automatisch uit en snijdt bij waar nodig, zelfs als een pagina scheef of op zijn kop is ingevoerd, of een afwijkend formaat heeft.


Fujitsu levert de S1100 met ScanSnap-software waarmee je doorzoekbare pdf’s, afbeeldingen, e-mail- of contactgegevens kan genereren. Met Abbyy’s FineReader-tekstherkenningssoftware worden documenten met één druk op de knop omgezet in aanpasbare Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden. De ScanSnap-software combineert pagina’s automatisch en zet deze in de juiste volgorde in een bestand met meerdere pagina’s.


De ScanSnap S1100 haalt zijn voeding uit de usb-kabel. De draagbare scanner meet 273 x 47 x 34 millimeter en weegt 350 gram. De Fujitsu ScanSnap S1100 heeft een adviesprijs van 163 euro exclusief btw.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content