Serie slanke Walkman mp3-spelers

De nieuwe Sony Walkman serie mp3-spelers hebben een erg draagbaar ontwerp en beschikken over een snelle oplaadfunctie.

De nieuwe Sony Walkman serie mp3-spelers hebben een erg draagbaar ontwerp en beschikken over een snelle oplaadfunctie.


Sony’s Walkman B170 Series mp3-spelers wegen slechts 28 gram. Ze hebben een slank, langwerpig ontwerp (88,8 x 22,5 x 15 mm) en zijn uitgerust met een clip om hem te bevestigen aan riem of kledingstuk. Volledig opgeladen biedt hij tot 18 uur muziekplezier. Is de batterij van de mp3-speler leeg, dan kan je hem een snelle laadbeurt geven van 3 minuten waarna de batterij tot 90 minuten muziek kan afspelen. Een 3-lijnig LCD-schermpje toont je informatie.


De B170 Series heeft een Bass Boost-knop om een rijke pompende bastoon te activeren die vergezeld gaat van het licht van een LED dat oplicht op het ritme van de bas. De nieuwe Walkman mp3-spelers van Sony hebben een ingebouwde USB-aansluiting om hem te verbinden met een Windows pc, zodat je via drag-and-drop muziekbestanden kan overzetten zonder speciale software.


De B170 Series heeft ook Zappin zoektechnologie aan boord waarmee je door je muziekcollectie kan zappen en van elk nummer een korte preview hoort. Door op de Zappin toets te drukken kan je meteen het volledige nummer beluisteren. Verder beschikt de B170 Series over een 5-bands equalizer en is hij ook uitgerust met een voice recorder, zodat je ook boodschappen kan inspreken.


De Sony Walkman B170 Series mp3-spelers is vanaf januari te koop in verschillende kleuren en met een opslagcapaciteit van 2 GB of 4 GB. Prijzen werden niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content