Sony hoofdtelefoon heeft dubbele ruis-sensor

Sony WH-H910N h.ear on 3 draadloze hoofdtelefoon © Sony

Sony introduceert een draadloze over-de-oren hoofdtelefoon die is uitgerust met dubbele ruis-sensortechnologie en die beschikbaar is in vijf kleuren.

De Sony WH-H910N h.ear on 3 draadloze hoofdtelefoon is een model dat je over de oren draagt en heeft een nieuw ergonomisch ontwerp voor een betere pasvorm.

De WH-H910N is uitgerust met kleine drivers van 25 mm die volgens Sony dezelfde geluidsdruk bereiken als bij conventionele drivers van 40 mm. De koptelefoon biedt een maximale frequentierespons van 5 tot 40.000 Hz.

De Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) schaalt digitale muziek op voor een vol, natuurlijk geluid.

De hoofdtelefoon werkt draadloos via Bluetooth 5.0 met LDAC, een technologie voor audiocodering voor het overdragen van hi-res audio.

De WH-H910N biedt een batterijlevensduur van 35 uur en kan in 10 minuten 2,5 uur aan batterijlevensduur bijladen met de optionele netadapter.

Via aanraakbediening op de oorschelp kan je telefoontjes opnemen, muziek bedienen en Google Assistant of Siri opstarten.

De WH-H910N is voorzien van Dual Noise Sensor-technologie met twee microfoons die zorgt dat achtergrondgeluiden zoals straatlawaai en stemgeluiden niet hoorbaar zijn. De dubbele microfoons zijn tevens geschikt om handenvrij te bellen.

Met de Sony Headphones Connect-app kan je onder meer equalizerinstellingen aanpassen en Surround Sound-voorinstellingen kiezen.

Alle specificaties van de WH-H910N draadloze koptelefoon vind je op de website van Sony.

De Sony WH-H910N h.ear on 3 draadloze hoofdtelefoon is vanaf december 2019 verkrijgbaar in de kleuren rood, oranje, groen, blauw en zwart voor een adviesprijs van 300 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content