Stereo-intallatie met netwerkaudiospeler

De Pioneer P2 is een compacte stereo-installatie die bestaat uit de SX-P01 stereo-ontvanger en de nieuwe N-P01 netwerkaudiospeler, die ook apart verkrijgbaar is.

Het nieuwe en compacte P2 hifi-systeem van Pioneer bestaat uit een stereo-ontvanger, netwerkaudiospeler en twee tweeweg-luidsprekers. De P2-S is de zilverkleurige uitvoering, terwijl de zwarte versie verkrijgbaar is met het typenummer P2-K.


De SX-P01 stereo-ontvanger heeft een 2 x 72 watt versterker van hoogwaardige kwaliteit. Zo heeft het voorversterkerblok een aparte voeding en is het elektronisch afgezonderd van de andere circuits. De SX-P01 is optioneel eveneens beschikbaar met geïntegreerde DAB-ontvanger.


De nieuwe Pioneer netwerkaudiospeler N-P01, die standaard wordt meegeleverd met het P2 hifi-systeem, is ook apart verkrijgbaar en kan op elke installatie worden aangesloten. De N-P01 heeft een hoogewaardige 192kHz-/32bits-DAC (digitaal-analoog convertor).


Deze netwerkstreamer heeft USB-, WiFi-, Ethernet- en Bluetooth-verbindingen. De Bluetooth-verbinding is trouwens compatibel met de hoogwaardige aptX-audiocodec. Apple AirPlay wordt eveneens ondersteund. Het systeem heeft ook geïntegreerde toegang tot vTuner internetradio en de populaire Spotify muziekdienst.


Ondersteunde audioformaten zijn mp3-, WMA-, WAV-, AAC-, FLAC-, ALAC- en AIFF. Daarbij worden ook hoge-resolutiebestanden ondersteund in AV-, FLAC-, ALAC-, AIFF- en DSD-formaat (2,8 MHz).


Het 3-inch kleurendisplay op de voorkant toont desgewenst de albumhoezen van de afgespeelde muziek (op voorwaarde dat die in het audioformaat geïntegreerd zijn). Je kunt de N-P01 bedienen met de infraroodafstandbediening of met de Pioneer ControlApp, die gratis verkrijgbaar is voor Apple iOS en Google Android.


De S-P01-LR basreflexluidsprekers hebben een glasvezel-woofer van 12 cm en een soft dome tweeter van 25 mm.


Het Pioneer P2-systeem en de apart beschikbare netwerkaudiospeler NP-01 zijn beschikbaar in zwart of zilver voor een adviesprijs van respectievelijk 849 euro en 399 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content