Strak vormgegeven design-tv van Philips

In het DesignLine gamma lanceert Philips een nieuwe serie televisies die vormgegeven zijn als een volledig vierkante glasplaat.

TP Vision, de joint-venture van Philips en het Chinese TPV Technology, ontwierp met de DesignLine 8908-serie een televisie zonder zichtbaar frame of voet. De tv is uitgerust met een glasplaat die op een LCD-paneel ligt. Het toestel lijkt zo slechts te bestaan uit een transparant glazen paneel dat tegen de muur staat. In de standby-stand loopt het transparante glas geleidelijk over in diep zwart. Zodra je de tv inschakelt, wordt het onderste deel onzichtbaar.


De driezijdige Ambilight XL-technologie van Philips versterkt het zwevende effect door de wand aan de zijkanten en de bovenkant van het scherm te verlicht met dezelfde kleuren als op het beeldscherm zelf. De tv is uitgerust met een dual-core processor met Perfect Pixel HD engine. Het 16:9 LCD-scherm met Edge LED Backlight van de DesingLine biedt een Full HD resolutie (1920 x 1080 pixels) en 1400 Hz Picture Motion Enhancement.


Micro Dimming en Local Contrast technologie verbeteren het schermcontrast. De tv ondersteunt 3D Max met actieve 3D shutterbriltechnologie en 2D-3D conversie. Philips levert de DesignLine met dubbelzijdige afstandsbediening afgewerkt in geborsteld aluminium, die is uitgerust is met aanwijsfunctionaliteit en een volledig toetsenbord.


De DesignLine televisies hebben WiFi aan boord en ondersteunen de Philips MyRemote app, Wi-Fi Miracast en SimplyShare voor draadloze streaming van en naar laptops, smartphones en tablets. De tv’s zijn ook gereed voor een automatische upgrade naar MultiRoom die Philips in het tweede kwartaal van 2013 beschikbaar zal stellen als software-update. Met deze applicatie kan de tv content streamen naar andere tv’s, overal in huis.


De Philips DesignLine-serie is vanaf het tweede kwartaal van 2013 verkrijgbaar met schermgroottes van 117 (46 inch – 46PDL8908) en 140 (55 inch – 55PDL8908) centimeter. De prijzen bedragen respectievelijk 2.199 euro en 2.999 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content