Surround soundsysteem in de vorm van een balk

LG introduceert een stijlvolle Soundbar met een Blu-ray-speler, Dolby-Enhanced audio, WiFi-opties, iPod-dock en YouTube-toegang.

LG introduceert een stijlvolle Soundbar met een Blu-ray-speler, Dolby-Enhanced audio, WiFi-opties, iPod-dock en YouTube-toegang.

De LG HLB54S Blu-ray Soundbar is een muzieksysteem met een minimalistische vormgeving. Het 4.1 kanaals surround soundsysteem met uit een output van 430 Watt heeft een draadloze subwoofer. Via WiFi-technologie maakt de LG Soundbar bovendien verbinding met andere apparatuur in een draadloos DLNA (Digital Living Network Alliance)-thuisnetwerk en met YouTube.De geïntegreerde Blu-ray-speler, die in het midden van het apparaat zit, speelt video’s af in Full HD 1080p. De HLB54S ondersteunt ook nagenoeg alle geluidsstandaarden, zoals Dolby True HD, DTS-HD en DTS HD Master Audio Essential. De LG Soundbar heeft twee HDMI-ingangenLG heeft de Soundbar ook voorzien van een iPod-dock. Je kan ook mp3-spelers, mobiele telefoons, computers, digitale videocamera’s en USB-sticks van andere merken koppelen aan de Soundbar.De LG HLB54S Blu-ray Soundbar is vanaf eind november 2009 verkrijgbaar voor de adviesprijs van 800 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content