Twee soundbarsystemen van Panasonic

De Panasonic SC-HTB550 en SC-HTB20 zijn nieuwe home cinemasystemen met een soundbar en subwoofer. Beide modellen kan je op verschillende manieren opstellen naar gelang het huiskamerinterieur.

De Panasonic SC-HTB550 en SC-HTB20 zijn nieuwe home cinemasystemen met een soundbar en subwoofer. Beide modellen kan je op verschillende manieren opstellen naar gelang het huiskamerinterieur.


De Panasonic SC-HTB550 is een soundbarsysteem dat is ontworpen voor tv’s vanaf 42 inch. Deze soundbar bestaat uit twee delen die je van elkaar kan scheiden, zodat er twee losse satellietspeakers ontstaan. Daardoor kan je de luidsprekers horizontaal of verticaal plaatsen, aan de muur bevestigen of op de vloer of een standaard zetten.


De Panasonic SC-HTB20 is een soundbarsysteem dat geschikt is voor tv’s vanaf 32 inch en is eveneens splitsbaar. Beide systemen hebben een neerwaarts gerichte subwoofer. Het SC-HTB550 systeem heeft bovendien een draadloze subwoofer die is uitgerust met Bluetooth, zodat je muzieknummers draadloos kan streamen vanaf een mobiel apparaat of smartphone met Bluetooth.


Panasonic implimenteerde verschillende functies die de geluidskwaliteit moeten waarborgen. Zo zorgt de Anti-Jitter Digital Amplifier er dankzij een verdere ontwikkeling van Panasonic’s MASH (multi-stage noise shaping) technologie voor dat jitter en geluidsvervorming worden tegengegaan. De Clear-Mode Dialogue-functie moet ervoor zorgen dat spraak op een tv beter te verstaan is. Doordat het geluidsveld wordt gecorrigeerd, zijn dialogen en geluiden beter te verstaan. Met de Dialogue Level Control-functie kan je aangegeven in welke mate spraak zich moet onderscheiden van de surround sound voor betere verstaanbaarheid.


De Panasonic SC-HTB550 is leverbaar van april 2012 voor een adviesprijs van 429 euro, de SC-HTB20 vanaf mei voor 249 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content