Veelzijdige universele afstandsbediening van Logitech

Logitech kondigt de Harmony Ultimate aan, een universele afstandsbedieningen die ook de Philips Hue verlichting kan regelen.

De Logitech Harmony Ultimate is een nieuwe universele afstandsbediening die niet alleen je home entertainmentsysteem kan bedienen, maar ook het Philips Hue Personal Wireless Lighting led-verlichtingssysteem.


Naast de Harmony Ultimate introduceert Logitech ook het Harmony Smart Control afstandsbedieningssysteem. Beide producten worden geleverd met Logitechs Harmony Hub, die draadloze Bluetooth technologie gebruikt om game consoles zoals de Sony PS3, Nintendo Wii en Wii U in te schakelen. De Harmony Hub maakt het ook mogelijk om apparaten te bedienen door gesloten kastdeurtjes of muren heen.


De Logitech Harmony Ultimate is uitgerust met een kleurentouchscreen van 2,4 inch (6 cm) waarmee je door vegen en tikken van kanaal kan veranderen, het volume kan aanpassen, snel vooruit- of teruggaan enzovoort. Je kan met deze universele afstandsbediening tot vijftien toestellen bedienen. Het scherm kan je ook aan je wensen aanpassen. Bovendien kan je met de Harmony Ultimate ook de helderheid en kleur van de Philips Hue Personal Wireless Lighting led-verlichting instellen of de verlichting dimmen.


Met Logitechs Harmony Smart Control maak je van je Android of iOS mobiele toestellen een universele afstandsbediening. Logitech levert bij deze set naast de Harmony Hub ook nog een eenvoudige afstandsbediening die je kan gebruiken wanneer je smartphone niet voorhanden is of wanneer andere gezinsleden tussen kanalen willen schakelen of het volume willen aanpassen. Met de Harmony Smart Control kan je tot acht apparaten bedienen.


De Logitech Harmony Ultimate heeft voor een adviesprijs van 279 euro, terwijl die van de Logitech Harmony Smart Control 129 euro bedraagt. Beide universele afstandsbedieningen zullen in mei verkrijgbaar zijn.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content