Vernieuwde FullSound technologie voor meer muziekdetails

De nieuwe Philips GoGear mediaspeler heeft FullSound2 technologie en wordt geleverd met een ruisonderdrukkende hoofdtelefoon.

De nieuwe Philips GoGear mediaspeler heeft FullSound2 technologie en wordt geleverd met een ruisonderdrukkende hoofdtelefoon.

De GoGear Muse is Philips’ nieuwe draagbare audio- en videospeler. Hij is beschikbaar in een versie met 16 GB of 32 GB geheugen. Het QVGA-kleurenscherm is 3-inch groot met een resolutie van 400 x 240 pixels.De Muse is uitgerust met technologie om muziek nog beter te laten klinken. Met de nieuwe FullSound2 technologie hoor je volgens Philips alle muziekdetails, zelfs in luidruchtige omgevingen. Met FullSound2 worden niet alleen de sonische details hersteld, maar worden ook de zachte en luidere muziekgedeelten op een constanter niveau in evenwicht gebracht. Volgens Philips kun je zelfs in een luidruchtige omgeving de zachte tonen horen zonder het volume erg hoog te zetten.Een tweede technologie die de Philips GoGear Muse gebruikt om de klank te verbeteren is de actieve ruisonderdrukking. De microfoontjes in de hoofdtelefoon detecteren omgevingsgeluiden en vervolgens maakt een digitale signaalprocessor een gelijke, tegengestelde geluidsgolf die ongewenst geluid neutraliseert. De hoofdtelefoon heeft ook een speciaal ontwerp voor een betere geluidsisolatie en dankzij de drie verwisselbare oordopjes altijd een goede pasvorm.De Philips GoGear Muse is uitgerust met Superscroll afroltoetsen met dubbele werking. Bij de speler hoort ook een gratis proefperiode voor digitale boeken van Audible.com, waarbij je toegang krijgt tot meer dan 60.000 titels (op dit ogenblik wel geen Nederlandse titels). Ook heeft de GoGear Muse een FM-radio met RDS met twintig presets.De Philips GoGear Muse is verkrijgbaar met 16 GB en 32 GB geheugen voor de adviesprijzen van respectievelijk 199 euro en 229 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content