Eye Security haalt 36 miljoen euro op

© Getty Images

Security specialist Eye Security uit Den Haag, met kantoren in België, heeft 36 miljoen euro ontvangen in een Series B-financieringsronde.

De ronde werd geleid door het Amerikaanse J.P. Morgan Growth Equity Partners en met deelname van bestaande investeerders als Bessemer Venture Partners en TIN Capital.

Eye Security, opgericht door experts uit de Nederlandse inlichtingendiensten en beveiligingsdiensten, heeft als doel om 24/7-bescherming, incident response en cyberverzekeringen op enterprise-niveau beschikbaar te maken voor bedrijven van elke omvang.

Met deze innovatieve aanpak maakte Eye Security een snelle groei door: het bedrijf telt inmiddels meer dan honderd werknemers in drie landen. Honderden klanten in branches als automotive, productie, gezondheidszorg, financiële dienstverlening en IT vertrouwen op Eye Security.

‘Onze reis begon met een visie om de groeiende cyberrisico’s die bedrijven dagelijks tegenkomen aan te pakken’, vertelt Job Kuijpers, CEO van Eye Security. ‘We zetten die missie voort binnen Europa, waarmee we onze klanten en strategische partners de geruststelling bieden die gepaard gaat met de wetenschap dat ze samenwerken met een expert op het gebied van cybersecurity en -verzekeringen.’

Met de opgehaalde investeringen wil Eye Security zijn aanwezigheid in bestaande markten – zoals Nederland, Duitsland en België – versterken, maar in 2024 ook uitbreiden naar andere Europese landen. Daarmee zet Eye Security zich verder in op het leveren van hoogwaardige, door mensen geleide cybersecurity-oplossingen, die het vertrouwen en de waardering van de huidige klanten hebben verdiend.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content