Huawei komt met nieuw vlaggenschip

© Reuters

Huawei presenteert eind februari een nieuw vlaggenschip. Het bedrijf heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 26 februari, waarop het bedrijf het nieuwe vlaggenschip zal tonen, melden onder meer Android Authority en Android Central.

Huawei heeft verder niet bekendgemaakt welk toestel met dit nieuwe vlaggenschip wordt bedoeld. Mogelijk gaat het om de Huawei P10. Eerder gaf topman Yu Chengdong nog aan dat de P10 dit voorjaar op de markt zal worden gebracht. De voorganger, de P9, werd in april vorig jaar gepresenteerd.

Meer toestellen in februari

Het evenement vindt vlak voor het Mobile World Congress, dat officieel op 27 februari van start gaat in Barcelona, plaats. Op dezelfde dag worden er ook meer onthullingen gedaan rondom Nokia. Een paar dagen geleden werd nog bekend dat de Nokia 6, de eerste smartphone van het ‘nieuwe Nokia’, alleen in China te koop zal zijn. Op de Facebook-pagina van Nokia-toestellen wordt echter beloofd dat op 26 februari meer aankondigingen zullen plaatsvinden. Ook meldden verschillende media eerder dat LG op 26 februari de G6 zal presenteren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content