Indoor-versie Google Maps bereikt de huiskamer

Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

De indoor-versie van Google Maps laat gebruikers navigeren doorheen publieke plaatsen zoals de luchthaven van Zaventem, kunstencentrum Vooruit, de Basiliek van Koekelberg, het Wijnegem Shopping Center en allerhande retailers en treinstations in België. Na de Android-app, is er nu ook een webversie voor pc’s.

De indoor-versie van Google Maps laat gebruikers navigeren doorheen publieke plaatsen zoals de luchthaven van Zaventem, kunstencentrum Vooruit, de Basiliek van Koekelberg, het Wijnegem Shopping Center en allerhande retailers en treinstations in België. Na de Android-app, is er nu ook een webversie voor pc’s, te bereiken via de bekende route: maps.google.com.

Vorige week maakte Google de indoorkaarten automatisch beschikbaar voor Android-gebruikers die over de nieuwste versie van de Maps-applicatie beschikken. Nu is Indoor Google Maps ook toegevoegd aan de gekende webversie.

In totaal biedt Indoor Google Maps een inkijkje in 10.000 publieke gebouwen van overal ter wereld. In België horen daar onder meer de BOZAR, Brussels Airport, Wijnegem Shopping Center, de Basiliek van Koekelberg, de VUB en retailers zoals de MediaMarkt en Saturn bij – alle locaties vind je hier.

Eigenaars van publieke plaatsen kunnen zelf hun plannen toevoegen aan Indoor Google Maps.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content