Indufin participeert in SecureLink Group

De Leuvense investeringsmaatschappij Indufin neemt een belang van 40 percent in de Antwerpse it-dienstverlener SecureLink.

De Leuvense investeringsmaatschappij Indufin neemt een belang van 40 percent in de Antwerpse it-dienstverlener SecureLink.


SecureLink is gespecialiseerd in netwerkbeveiliging. Het bedrijf wil de komende jaren ook groeien in verwante sectoren, zoals server- en storagebeveiliging. SecureLink laat investeringsmaatschappij Indufin toetreden om de snelle groei en de ambities naar de toekomst toe te ondersteunen. Dat gebeurt via een kapitaalverhoging. Tegelijkertijd neemt Securelink een andere juridische structuur aan. De bestaande aandeelhouders en Indufin controleren de holding SecureLink Group, die de aandelen heeft van zowel de Belgische vestiging SecureLink N.V. als SecureLink Nederland B.V.


De verandering heeft geen gevolgen voor de Belgische en Nederlandse medewerkers, noch voor klanten of relaties. Het it-beveilingsbedrijf kende in 2012 in ons land een groei van 35 percent tot een omzet van 22,5 miljoen euro. In Nederland bedroeg de omzet 14,5 miljoen euro, een stijging met 10,5 percent.


SecureLink uit Wommelgem werd in 2003 opgericht door Bert Van Loco, Frank Staut en Hans Van Erum. Momenteel telt het bedrijf zowat 55 medewerkers in België en 40 in Nederland.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content