IT-bedrijf EASI is ‘beste werkgever’

* © *

Softwarebedrijf EASI is voor de tweede keer bekroond tot ‘Best Workplace’. Onder bedrijven met meer dan 500 werknemers wint Torfs de award.

De prijs is gebaseerd op de tevredenheid van werknemers over hun werkgever. Easi, dat zich toelegt op ICT solutions & services, telt 150 mensen en heeft vestigingen in Leuven en Nijvel.

“Het geluk van mijn medewerkers is altijd mijn prioriteit geweest”, zegt topman Salvatore Curaba. “Het succes van het bedrijf is duidelijk te wijten aan het geluk van de werknemers. Een gelukkige werknemer werkt beter, is loyaal, is innovatief en is niet vaak ziek.”

De verkiezing gaat uit van het Great Place to Work Institute in samenwerking met Vlerick Business School en Jobat. Ook andere IT-bedrijven haalden de top tien van Best Wordplace 2015. Zo vinden we AE op de tweede plaats, SAS Institute op plaats 6 en CTG Belgium op 9. Onder bedrijven met meer dan 500 werknemers zitten geen specifieke technologiebedrijven, maar wel grote IT-werkgevers, zoals de KBC Groep dat een 5e plaats behaalde.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content