KPN bevestigt overnameplan Tele2

Het Nederlandse KPN bevestigt eerdere geruchten dat het het Belgische telecombedrijf Tele2/Versatel Belgium wil overnemen. Met de eventuele overname is ongeveer 100 miljoen euro gemoeid. Dat heeft KPN vandaag, dinsdag bekendgemaakt.

Het Nederlandse KPN bevestigt eerdere geruchten dat het het Belgische telecombedrijf Tele2/Versatel Belgium wil overnemen. Met de eventuele overname is ongeveer 100 miljoen euro gemoeid. Dat heeft KPN dinsdag bekendgemaakt.

Het Nederlandse telecomconcern bevestigt hiermee de berichten eerder deze maand. Tele2/Versatel is in ons land actief als aanbieder van vaste telefonie en – op kleinere schaal – van mobiele telefonie. KPN is in ons land al eigenaar van het mobiele telefoniebedrijf BASE. Vanochtend liet het Nederlandse kantoor van Tele2 weten dat KPN niet de enige geïnteresseerde partij is voor de Belgische afdeling van Tele2. Details over de andere geinteresseerden zijn er niet. Kleine spelers zullen het allicht niet zijn. Tele2 heeft in ons land toch meer dan 300.000 klanten en draaide in het tweede kwartaal van dit jaar nog een omzet van 34 miljoen euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content