Microsoft en SAP breiden samenwerkingspact uit

Partnership © Partnership

De twee softwarehuizen zetten hun samenwerking op drie vlakken verder: enterprise cloud, interoperabiliteit en mobiele productiviteit.

De twee softwarehuizen zetten hun samenwerking op drie vlakken verder: enterprise cloud, interoperabiliteit en mobiele productiviteit.

Eerstgenoemde komt er op neer dat SAP apps gecertificeerd worden voor Microsoft Azure. De samenwerking laat ook toe dat klanten en ontwikkelaars van SAP het pay-per-use model in Azure kunnen benutten. De interoperabiliteitsuitbreiding is er voor data tussen SAP applicaties en MS Office, inclusief connectiviteit tussen SAP BusinessObjects, business intelligence solutions en en het Power BI-aanbod van Microsoft.

Het derde luik van de samenwerking slaat op mobiele productiviteit waarbij de ontwikkeling en support voor Windows en WIndows Phone 8.1 wordt uitgebreid. Zo zal SAP mobiele apps voor Windows Phone en Windows 8.1 ontwikkelen die beheerd en beveiligd kunnen worden door zowel SAP Mobile Secure portfolio als door Windows Intune

“Onze samenwerking met SAP demonstreert onze continue betrokkenheid om de applicaties en services te leveren die onze klanten nodig hebben,” benadrukt Scott Guthrie, executive vicepresident cloud & enterprise bij Microsoft.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content