Microsoft komt met kortingen in crisistijd

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Microsoft Belux tracht klanten te lokken door de prijzen op licentiepakketten voor bedrijven te verlagen.

Microsoft Belux tracht klanten te lokken door de prijzen op licentiepakketten voor bedrijven te verlagen.

Eerder had Microsoft al een 0%-financiering over 36 maanden doorgevoerd voor nieuwe Dynamics-klanten. Vanaf nu, tot 25 mei, worden de kortingen uitgebreid naar andere klantenovereenkomsten. De kortingen gelden voor 3 jaar.

Microsoft Office in een Open Value-contract is 10 procent goedkoper dan in een Open License-contract. Beide contracten kunnen aangeschaft worden vanaf minimaal 5 nieuwe licenties. Bovendien wordt er nog een extra ‘Platform-korting’ gegeven van 15 procent wanneer Office genomen wordt samen met een Windows-upgrade en een Client Access License-pakket voor toegang tot de server(s). Wanneer de nieuwe licenties gelden voor alle pc’s van het bedrijf brengt dat nog eens 10 procent extra korting op. En als toemaatje komt daar nog eens een tijdelijke promotie van 15 procent bij. Opgeteld kan het hele pakket dus tot 50 procent korting oplopen.

“Wij beseffen dat investeringen op dit moment niet vanzelfsprekend zijn”, zegt Steven Stokmans die bij Microsoft BeLux verantwoordelijk is voor de KMO-sector, in een persbericht. “Maar nu is het moment waarop vooruitziende bedrijfsleiders een concurrentievoordeel kunnen uitbouwen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content