Pierre Dumont komt aan het hoofd van NTT Belgium

Pierre Dumont © .
Els Bellens
Els Bellens Technologiejournaliste bij Data News

Pierre Dumont, tot voor kort managing director van Dimension Data, wordt country managing director voor NTT Belgium, het voormalige Dimension Data Belgium.

IT-integrator NTT heeft Pierre Dumont aangesteld om NTT Belgium te leiden. De huidig managing director van Dimension Data Belgium zet daarmee zijn oude functie verder als leider van alle Belgische activiteiten van NTT.

Een en ander past in een breder plan om de verschillende takken van NTT samen te brengen. De van oorsprong Japanse telecomgigant herdoopte zich in juli tot NTT Ltd. In die holding moeten zowel de telecomtak NTT Communications, als de beveiligingsactiviteiten van NTT Security en de integratiediensten van Dimension Data terechtkomen.

Dumont staat al 20 jaar aan het hoofd van Dimension Data. In zijn nieuwe functie rapporteert hij aan Andrew Coulsen, CEO Europa voor NTT Ltd.

Update 3 oktober:

NTT Belgium is de nieuwe naam voor de Belgische afdeling van Dimension Data, niet het moederbedrijf van Dimension Data. Dat is verduidelijkt in het artikel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content