Pieter Casneuf en Omar Mohout gaan Inventive Designers adviseren

Pieter Casneuf en Omar Mohout © .

Het Antwerpse softwarebedrijf Inventive Designers trekt twee prominente namen aan die het bedrijf gaan ondersteunen om internationaal te groeien.

Pieter Casneuf is ceo van Adam Software. Voordien was hij business unit manager bij Domo Group en later werd hij ceo bij Advalvas Group. Omar Mohout wordt aangetrokken om de adviesraad mee uit te bouwen en er zelf in te zetelen. Mohout is vandaag adviseur bij Sirris, maar coacht en adviseert al jaren bedrijven. ook spreek en publiceert hij regelmatig over ondernemen vanuit IT-standpunt.

Inventive Designers is niet enorm bekend bij het grote publiek maar het bedrijf staat aan de wereldtop voor software rond digitale communicatie. Het telt iets meer dan veertig werknemers en wordt geleid door Joke Dehond, die enkele jaren geleden de fakkel overnam van haar vader. Ze doet dat samen met haar man en cto Klaas Bals. Dehond is momenteel ook een van de finalistes om op 6 februari ICT Woman of the Year te worden.

Beide heren moeten Inventive Designers helpen met buitenlandse groei. “Ik zie een gelijkenis tussen Adam Software en Inventive Designers: een goed product met de opportuniteit om wereldwijd verder door te breken”, zegt Pieter Casneuf. “Daarom heb ik de vraag van Joke en Klaas aanvaard om een klankbord te zijn.”

Ook Mohout denkt na over een verdere internationalisering. “Inventive Designers heeft al klanten in een twintigtal landen, maar heeft het potentieel om echt wereldwijd actief te worden en daardoor zijn omzet minstens te verdubbelen. Daar zal ik hen bij helpen,” aldus Mohout.

Amper een maand geleden werd ook al Dries Buytaert voorgesteld. De medeoprichter en cto van Acquia wordt een van de zes leden van de raad van bestuur van het bedrijf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content