Proximus stelt nieuw pakket met telecomdiensten samen voor groepsaankoop

© Belga

Proximus zal met een nieuw samengesteld pakket deelnemen aan de groepsaankoop die werd gelanceerd na protest van misnoegde Telenetklanten. Wie intekent, krijgt de garantie dat er geen prijsverhoging komt in 2015. Voor de andere Proximus-diensten zijn prijsverhogingen dan weer ‘niet uit te sluiten’.

Proximus zal met een nieuw samengesteld ‘pack’ van diensten deelnemen aan de groepsaankoop die gelanceerd werd na protest van misnoegde Telenetklanten. Wie daarop intekent, krijgt de garantie dat er geen prijsverhoging komt in 2015, zegt Proximus-woordvoerder Jan Margot. Voor de andere Proximus-diensten zijn prijsverhogingen ‘niet uit te sluiten’, aldus topvrouw Dominique Leroy.

Telenet kreeg veel kritiek omdat het enkele van zijn prijzen eind januari zal verhogen. Een misnoegde consument begon daarop via Facebook een campagne om een groepsaankoop op te starten.

Proximus toonde interesse, net als budgetmerk Scarlet – ook van Belgacom – en TV Vlaanderen.

Iedereen, ook de bestaande Proximus-klanten dus, zou via de groepsaankoop kunnen intekenen op het speciaal samengestelde Proximus-pack met telecomdiensten.

Voor de andere bestaande packs van Proximus sluit Leroy geen prijsverhogingen uit. Ze zegt geen ‘pure verhogingen’ te zullen doen, maar wel stijgingen die gekoppeld zijn aan extra diensten of producten.

Lees een groot interview met Dominique Leroy, waarin ze terugblikt op haar eerste jaar als CEO, op Trends.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content