ShowPad haalt grote naam binnen om nieuw kantoor in Chicago te leiden

Showpad-oprichters Pieterjan Bouten en Louis Jonckheere © Thomas Sweertvaegher

Het Gentse ShowPad opent een nieuw kantoor in Chicago en trekt de ervaren Jason Holmes aan als operationeel directeur. Dat heeft het softwarebedrijf vandaag aangekondigd op haar klantenevenement in de Gentse Ghelamco Arena.

ShowPad, dat in 2011 werd opgericht, is op amper zes jaar tijd gegroeid tot een bedrijf met kantoren over de hele wereld. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in tabletapps voor de verkoopsector, opent nu een nieuw kantoor in Chicago. Met deze derde uitvalsbasis in de Verenigde Staten, wil ze haar aanwezigheid op de Noord-Amerikaanse markt uitbreiden.

Met Jason Holmes haalt ShowPad geen kleine garnaal binnen als nieuwe operationeel directeur, die verantwoordelijk wordt voor de marketing en de verkoop. Holmes brengt meer dan twintig jaar ervaring mee. Hij heeft een verleden bij onder meer Adobe en Oracle en haalde Marketo, een toonaangevend marketing-technologiebedrijf in Silicon Valley, naar de beurs.

“Holmes ervaring bij enkele van ’s werelds grootste softwarebedrijven, maakt hem de geschikte man om ShowPad naar een nieuwe fase van groei te brengen”, vertelt CEO Pieterjan Bouten.

“De kans om toe te treden tot een bedrijf dat zo in de lift zit, kon ik niet laten liggen”, vertelt Holmes. “Ik ben opgetogen en klaar om de verdere expansie van ShowPad in Chicago te leiden.”

Voor het nieuwe kantoor in Chicago heeft ShowPad twintig extra vacatures uitgeschreven. Ook in Gent heeft het bedrijf nog openstaande vacatures.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content