Startups.be en Scale-Ups.eu gaan samenwerken

© ID

De organisatie die start-ups begeleidt, Startups.be, en de organisatie die hen helpt opschalen, Scale-Ups.eu, gaan voortaan nauw samenwerken.

Ondernemer Jurgen Ingels richtte vorig jaar met Scale-ups.eu een nieuwe organisatie op om techbedrijven te helpen doorgroeien. Daarmee kwam hij enigszins in het vaarwater terecht van startups.be, dat al vijf jaar start-ups begeleidt. Nu kondigen beide organisaties aan dat ze voortaan nauw gaan samenwerken.

“De activiteiten van Startups.be en scale-ups.eu zijn erg complementair. Nu de Belgische start-up-wereld volwassen aan het worden is, wordt het tijd om de ondersteunende initiatieven samen te brengen”, legt Karen Boers, CEO van Startups.be uit. “Door samen te werken kunnen we een grotere impact hebben op het volledige Belgische tech-ecosysteem”, vult Jurgen Ingels aan.

Beide organisaties zullen hun juridische entiteiten samenbrengen, maar blijven wel nog onder hun eigen naam voortbestaan. In het voorjaar van 2019 zullen ze samen ook een nieuw evenement organiseren. Onder de naam ‘The Big Score’ zullen ze 50 grote bedrijven en 300 tech-start-ups samenbrengen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content