Orange Belgium lanceert nieuwe mobiele abonnementen (waaronder eentje voor de allerjongsten)

© Orange Belgium
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

Orange Belgium heeft deze week enkele nieuwe gsm-abonnementen ‘voor het hele gezin’ voorgesteld. De formules zijn volgens het telecombedrijf aangepast aan de huidige klantenbehoeften.

De drie nieuwe 5G-abonnementen (Orange Mobile Small, Medium en Large) omvatten elk onbeperkt bellen en sms’en, naast datavolumes van 8 GB, 50 GB of 300 GB. Zodra die volumes zijn bereikt, blijft de dataverbinding functioneel met een verminderde overdrachtssnelheid van 512 kbps. De data kunnen overal in de Europese Unie worden opgesoupeerd, en met de Large-formule zelfs daarbuiten via de optie Best Destinations Data.

Mobile Child

De abonnementen kosten maandelijks respectievelijk 14, 21 en 39 euro. Als er meer dan één mobiel abonnement wordt afgesloten, zijn er maandelijkse kortingen tot 3 euro per mobiele kaart en tot 9 euro voor een zogeheten ‘convergent’ mobiel plus internetpakket (met of zonder televisie).

Voor de allerjongsten lanceert Orange het speciale aanbod Mobile Child. Deze formule omvat voor 5 euro per maand 2 GB data, 150 minuten bellen en onbeperkt sms’en, maar is alleen verkrijgbaar in combinatie met een ander mobiel gezinspakket.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content