Trusted Family haalt 1,2 miljoen op

Het sociaal netwerk voor aandeelhoudersfamilies heeft in maart 1,2 miljoen euro opgehaald bij enkele Belgische investeerders.

Het sociaal netwerk voor aandeelhoudersfamilies heeft in maart 1,2 miljoen euro opgehaald bij enkele Belgische investeerders.
Onder meer Jean Zurstrassen, Piet Colruyt, Steven Serneels en Jean-Marie Solvay hebben in TrustedFamily geïnvesteerd. Tegelijk hebben de twee medeoprichters Edouard Janssen en Edouard Thijssen hun kapitaal verhoogd om hun meerderheid te behouden.

TrustedFamily is een sociaal netwerk voor families met geld. Vaak gaat het om families die al enkele generaties actief zijn en dus flink zijn uitgebreid, maar wel nog allen aandeelhouder zijn bij verschillende bedrijven. TrustedFamily wil hen daarom verenigen op één platform. Het bedrijf wordt geleid door ceo Joachim Vandaele en vertegenwoordigt zo’n tachtig families (10.000 personen) in 25 landen. Naast het kantoor in Brussel, werkt het bedrijf ook vanuit New York.

De kapitaalsverhoging is eind maart al doorgevoerd, maar werd pas deze week opgemerkt door De Tijd. Gelijktijdig stappen Steven Serneels als vicevoorzitter in de raad van bestuur, samen met Charles-Antoine Janssen namens de familie Janssen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content