Yin Oei verlaat Cegeka

Yin Oei
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Yin Oei verlaat Cegeka en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging buiten het bedrijf, zo vernam Data News. Sinds september 2017 was ze de Belgische country manager van de Hasseltse IT-reus.

In september 2017 volgde Yin Oei nog Marc De Groote op als country manager van Cegeka in België. Maar daarvoor werkte ze ook al een vijftal jaar bij het bedrijf, onder meer als verantwoordelijke voor business development in België, waarbij haar focus lag op het verkennen van nieuwe markten, partners en technologieën. Vorig jaar was Yin Oei ook een van de genomineerde dames voor ICT Woman of the Year 2018.

Yin Oei trekt dus nu de deur achter zich dicht bij het bedrijf, zo vernam Data News. Cegeka bevestigt het nieuws en zegt dat er geen opvolg(st)er komt. “De functie van een aparte Belgische country manager is binnen onze vernieuwde en vereenvoudige bedrijfsstructuur niet meer aan de orde”, zegt Wendy Knaepen, brand director van Cegeka.

Sinds mei vorig jaar wordt de Cegeka-groep overigens niet meer door oprichter André Knaepen geleid, maar door Stijn Bijnens. Knaepen speelt wel nog een actieve rol in de ontwikkeling en verdere internationalisering van de groep.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content