The sky is the Summit met dit nieuwe notebook

MSI
MSI
Partner content

Partner content verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

25 maart 2021, 10:20 Bijgewerkt op: 17 augustus 2022, 07:40

De top halen én er blijven? Moderne technologie en postmodern design zijn onmisbaar om die ambities waar te maken. Een gloednieuw product dat beide troeven combineert, is de oogstrelende Summit 13 Flip EVO van MSI. Let op: deze notebook is enkel geschikt voor winnaars.

Productiviteit, veiligheid, betrouwbaarheid en stijl. Met dit kwartet aan strenge eisen bereikt MSI steeds meer succesvolle professionals. Het merk ontpopte zich de voorbije jaren vooral als expert in laptops om grafisch veeleisende games mee te spelen: met een combinatie van performante processoren, een meer dan gemiddeld intern geheugen en hoogstaande grafische kaarten. Nu de producent daar met zijn Summit-reeks ook een fijnbesnaard design aan heeft toegevoegd, zijn de laptops en notebooks hebbedingen voor succesvolle ondernemers die stijlvol voor de dag willen komen én vlot willen werken, waar ze ook zijn.

The sky is the Summit met dit nieuwe notebook

Overwin

Summit verwijst naar de top van de berg, naar belangrijke meetings tussen de top van bedrijven. Het staat voor doorzettingsvermogen om te slagen: hou uw ogen op de top gericht en overwin alle obstakels om meer te bereiken. Het gloednieuwe model Summit E13 Flip EVO is the next big thing in die reeks en gaat nog een stapje verder, met dank aan enkele unieke features.

Gulden snede

De mooiste creaties zijn gebaseerd op nauwkeurige berekeningen en ontwerp. MSI neemt ‘Technology meets Aesthetics’ daarbij als startpunt, waarbij het een postmodern design combineert met moderne technologie om zakelijke gebruikers te inspireren. De display is ontwikkeld volgens het principe van de gulden snede. De 16:10-verhouding zorgt voor een meer harmonieuze en comfortabele visuele ervaring.

360°

Deze notebook kan u met een 360°-flip omtoveren tot touchscreen tablet met pen. Voor een één-op-éénpresentatie met een belangrijke klant of businesspartner is professionaliteit en originaliteit onontbeerlijk. De elegante witte kleur en matchende toetsenbordverlichting versterken dat gevoel alleen maar.

The sky is the Summit met dit nieuwe notebook

Snelheid

Time is money, dus moet ook uw laptop aan de hoogste snelheden voldoen. MSI rekent daarvoor op zijn ervaring met de ontwikkeling van gamecomputers. Het Intel Evo-platform met Intel Core i7- processor (11de generatie) en Intel Iris Xe graphics zorgen voor grootste prestaties, die u op koers naar succes houden.

20 uur

MSI mag de Summit E13 Flip EVO dan wel technisch stevig onderbouwd hebben, het toestel op zich is vederlicht. Zo gaat uw notebook overal mee naartoe tijdens een lange werkdag. Zonder stress om de batterij bovendien: die kan op een bovengemiddelde levensduur van 20 uur rekenen. Met Windows Hello kunt u bovendien veilig en gemakkelijk inloggen met gezichtsherkenning of uw vingerafdruk.

The sky is the Summit met dit nieuwe notebook

Ziet u de nieuwe Summit E13 Flip EVO al op uw bureau schitteren? Deze notebook is vanaf 1.700 euro beschikbaar bij de grootste laptopverdelers op de Belgische markt. MSI werkt ook volop aan de ontwikkeling van een B2B-lijn, met grote focus op de Summit-serie. MSI geeft 2 jaar carry-in-garantie op alle notebooks. De supportafdeling is voor iedere klant te bereiken voor specifieke vragen over de producten.

Ontdek de Summit E19 Flip EVO hier.