Sonia Vermeire gaat netwerkorganisatie ADM leiden

Ingrid Hoffman (links) en Sonia Vermeire (rechts) © ADM
Pieterjan Van Leemputten

Na 25 jaar neemt Ingrid Hoffman afscheid van ADM.  Ze wordt als algemeen directeur opgevolgd door Sonia Vermeire.

Hoffmann werkt sinds 1999 voor ADM, aanvankelijk als coördinator en sinds 2014 als algemeen directeur. Ze is daarmee jarenlang het gezicht van de netwerkorganisatie voor digitalisering en innovatie geweest. Op de jaarlijkse ledenbijeenkomst donderdag in Edegem werd ze feestelijk uitgezwaaid en in de bloemetjes gezet door de ganse community van ADM-leden.

Op dat event werd ook Sonia Vermeire voorgesteld als haar opvolgster. Vermeire, 53 jaar, is oprichter en managing director van Diverso. De afgelopen jaren werkte ze onder meer voor Colruyt en Realdolmen en was ze managing director bij Publicarto.

‘Hoe meer mensen in het netwerk, hoe meer kennis we kunnen delen,’ zegt Vermeire. ‘Er is in onze community dus zeker nog plaats voor extra managers uit C-levels, leidinggevenden uit het middle management en young potentials, de leiders van de toekomst. We zullen ook uitreiken naar de regio’s in Vlaanderen die ADM vandaag minder bereikt. Ook het huidige aanbod zou ik graag aanvullen met nieuwe formats en producten.’

Pensioen

Hoffman gaat formeel pas in september met pensioen, maar organsieerde deze week het laatste grote event van ADM voor haar vertrek. ‘Ik verheug me erop om vanop een afstand te kunnen zien hoe Sonia ADM zal laten groeien, samen met Piet.’ De komende maanden wordt er vooral werk gemaakt van de overdracht tussen de oude en nieuwe algemeen directeur.

Op het ADM-event kreeg Hoffman een uitgebreid dankwoord van voorzitter Piet Van Petegem, die een jaar geleden de fakkel overnam van Jan De Schepper. ‘Onder Ingrids leiding groeide ADM uit tot een toonaangevende en innovatieve netwerkorganisatie. De warme manier waarop ze mensen verbindt, zal nog vele jaren voortleven.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content