Agfa HealthCare haalt Siemens-topman binnen

De HealthCare IT-divisie van Agfa HealthCare krijgt Dr. Volker Wetekam aan het hoofd, afkomstig van Siemens.

De HealthCare IT-divisie van Agfa HealthCare krijgt Dr. Volker Wetekam aan het hoofd, afkomstig van Siemens.

Dr. Volker Wetekam wordt executive vice president voor de HealthCare IT-divisie van Agfa HealthCare. Wetekam zal aan het hoofd staan van om en bij de 3.000 medewerkers en zal rechtstreeks rapporteren aan Christian Reinaudo, president van Agfa HealthCare. Hij gaat van start op 15 september 2008 en werkt zowel vanuit Mortsel als vanuit Bonn. Wetekam wordt ook permanent lid van het uitvoerend comité van Agfa HealthCare.

Wetekam is afkomstig van Siemens Healthcare, waar hij de Managed Services, Turnkey, eHealth en Consulting business leidde sinds oktober 2004. Daarvóór, vanaf september 2003, leidde hij vanuit Philadelphia, VS, de globale it-marketing-organisatie van het bedrijf. Wetekam trad in dienst bij Siemens in 1994 en bekleedde een aantal sleutelposities in het bedrijf, waaronder hoofd van Consulting & Managed Healthcare Services, en General Manager van de Duitse organisatie Health Services (Imaging & Enterprise IT).

Wetekam bezit een post-graduaatsdiploma in computerwetenschappen (Computer Sciences) van de European Business School in Frankfurt/Main en een PhD van de Universiteit van Leipzig, Duitsland.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content