Awingu haalt toppers van Ingram en Samsung binnen

© IDG

Steve Meynen en Ralph van Lysebeth nemen voortaan de commerciële strategie van Awingu voor hun rekening.

Meynen was tot dit voorjaar managing director bij IT-distributeur Ingram Micro en leidde daarmee de afgelopen jaren een van de grootste IT-spelers van het land. Hij begon vorige week bij Awingu.

Ralph Van Lysebeth is momenteel country director voor het Enterprise Business Team van Samsung in België en Luxemburg. Daarvoor leidde hij onder meer Packard Bell en was hij actief bij Acer. Tegen het einde van het derde kwartaal maakt ook hij de overstap.

Beide heren worden bij Awingu Chief Commercial Officer waar ze samen instaan voor de nationale en internationale commerciële strategie van het bedrijf. Onbekenden zijn het in geen geval. In juni vorig jaar sloot Awingu nog een B2B-partnerschap met Samsung. In september volgde een partnerschap met Ingram Micro, toen nog geleid door Steve Meynen.

Steve Meynen, managing director van Ingram Micro Belux.
Steve Meynen, managing director van Ingram Micro Belux.© .

“Hun ervaring zal ons vermogen tot communiceren en operationaliseren zeker versterken en het schept nieuwe belangrijke zakelijke mogelijkheden,” zegt ceo Walter Van Uytven. “Aangezien zij niet alleen het commerciële landschap goed begrijpen, maar ook de behoeften van onze klanten die een eenvoudige, veilige en betaalbare oplossing voor BYOD willen, alsook mobiele werkkrachten.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content