Bart De Pauw aan de bak bij Peter Hinssen

© Belga
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Tv-maker, acteur en scenarist Bart De Pauw gaat voortaan ook bedrijven coachen. De Pauw vervoegt nexxworks, het bedrijf van onder meer Peter Hinssen en Steven Van Belleghem.

Bart De Pauw ziet zijn projecten voor nexxworks als een complementaire aanvulling. “Ik was al enige tijd gefascineerd door de visie van Peter Hinssen, Steven Van Belleghem en Rik Vera over technologie, innovatieversnelling en de impact daarvan op bedrijven en reageerde dan ook enthousiast op hun vraag om toe te treden tot hun netwerk. Het trekt me aan om op die manier een heel ander facet van het Belgische business leven te leren kennen”, aldus Bart De Pauw.

De Pauw wordt één van de inspirators en coaches in het nexxworks-netwerk. Hij zal onder meer keynotes geven en workshops verzorgen over storytelling en creativiteit, vertrekkende vanuit zijn ervaring als scenarist. Eerder was hij al betrokken bij de Barcelona Masterclasses en het Ignition Bootcamp van nexxworks, maar de samenwerking wordt nu structureel.

“Barts talenten en kennis zijn de perfecte aanvulling op die van de rest van ons netwerk”, aldus nexxworks-oprichter Peter Hinssen. “We geloven dat innovatie en creativiteit enkel aangewakkerd kunnen worden door in contact te komen met buitengewone inzichten uit heel andere sectoren”, vult ceo Rik Vera aan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content