Bart Sijnave toch niet naar Eandis (update)

Bart Sijnave © web
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Bart Sijnave neemt vanaf 1 juni de cio-rol op bij Eandis. Sijnave was tien jaar cio bij het UZ Gent.

Eandis heeft Bart Sijnave aangesteld tot cio. Vanaf 1 juni zal hij die rol op zich nemen. Bart Sijnave was tien jaar lang de cio bij het UZ Gent en gedurende drie jaar ook de gedelegeerd bestuurder van CoZo Vlaanderen (‘Collaborative Care Platform Flanders’). Sijnave ruilt dus nu de gezondheidszorg dus in voor de nutsector.

Vooraleer hij in het UZ Gent als cio aan de slag ging, was Sijnave program manager bij Fedict. Nog daarvoor was hij gedurende twee jaar verantwoordelijk voor erp-projecten aan de UGent. Helemaal aan het begin van zijn carrière, deed Sijnave zelfs nog ervaring op bij Lernout & Hauspie Speech Products als customer support centers manager voor de emea-regio.

Sijnave is doctor in de informatica aan de Faculteit Wetenschappen van UGent. Sinds een zevental jaar is hij aan de Gentse universiteit ook gastprofessor. Studenten kunnen er van hem leren hoe ze informatie(systemen) kunnen beheren.

Update 28/08/2014 17 uur

Onze redactie verneemt dat de aanwerving van Bart Sijnave bij Eandis alsnog is stopgezet. De netbeheerder bevestigt dit aan onze redactie maar geeft geen verdere commentaar. Wel gaat het bedrijf op zoek naar een nieuwe kandidaat.

De oorspronkelijke titel van dit bericht is hierom aangepast.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content