Base heeft nieuwe CTO en CFO

Suzanne Kelder en Daniël Braat worden de nieuwe CTO en CFO van Base Company. Beiden zijn afkomstig van moederbedrijf KPN.

Suzanne Kelder en Daniël Braat worden de nieuwe CTO en CFO van Base Company. Beiden zijn afkomstig van moederbedrijf KPN.

Kelder werkt sinds juli 1999 bij KPN in Nederland. Eerst als programmamanager, vanaf 2009 als manager voor alle generieke IT applicaties van KPN voor de zakelijke markt. Ze volgt Tom Poelhekken op die eerder al senior Executive Vice President werd van NetCo bij KPN in Nederland.

Braat is afkomstig uit de banksector en kwam na een tussenstop bij Accenture in 2006 bij KPN Nederland terecht waar hij verantwoordelijk was voor mergers & acquisitions. Hij vervangt bij Base Company Frank Vuijsters die Manager Business Analyses en Vice President Finance Simplicity & Innovation werd bij KPN Nederland.

“Mijn uitdaging bestaat erin erop toe te kijken dat BASE Company een gezond evenwicht behoudt tussen investeringen in innovatieve producten en nieuwe technologieën enerzijds, en de alertheid van de organisatie anderzijds. Uiteindelijk gaat het erom dat we een meerwaarde creëren voor onze klanten, aandeelhouders en andere stakeholders”, aldus Daniël Braat.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content