Bellens neemt Fagard opnieuw in dienst, ondanks njet raad van bestuur

Concetta Fagard, bij Belgacom lange tijd de vertrouwelinge van topman Didier Bellens, wilde na een hetze en een klacht tegen haar persoon weer in dienst bij de telecomgroep. Topman Bellens maakt nu haar terugkeer mogelijk, ondanks een njet van de raad van bestuur. Dat schrijven Trends-Tendances en De Tijd op hun website. Fagard moest vlak voor de zomer Belgacom verlaten na een ernstige vete met de communicatiedirecteur van Belgacom. Haar vertrek veroorzaakte een golf van opluchting in de telecomtorens, omdat velen volgens de krant geconfronteerd waren geweest met haar machtspelletjes. Fagard kreeg daarvoor zelfs een klacht aan haar been, die werd gesteund door verschillende topmanagers. Desalniettemin wou de vrouw opnieuw aan de slag bij Belgacom. Maar het benoemings- en bezoldigingscomité van de raad van bestuur zette het licht op rood, omdat een herbenoeming het bedrijf te veel zou schaden. Maar die njet legt topman Bellens nu naast zich neer. Fagard gaat dinsdag alweer aan de slag als zijn adviseur. Bellens stuurt met deze benoeming aan op een oorlog met de raad van bestuur. Het is overigens niet de eerste keer dat de Belgacom-topman regelrecht tegenover zijn bestuurders staat. In de zomer van 2008 ontstond commotie over zijn eigen herbenoeming, maar Bellens haalde toen zijn slag thuis. In een boodschap aan het personeel zou Bellens volgens De Tijd ook nog laten weten hebben dat hij voortaan de interne en externe communicatie voor zijn rekening neemt. “Om te vermijden dat Belgacom in een nog negatiever daglicht -dan de voorbije maanden- komt te staan”, luidt het. Bron: Belga

Concetta Fagard, bij Belgacom lange tijd de vertrouwelinge van topman Didier Bellens, wilde na een hetze en een klacht tegen haar persoon weer in dienst bij de telecomgroep. Topman Bellens maakt nu haar terugkeer mogelijk, ondanks een njet van de raad van bestuur. Dat schrijven Trends-Tendances en De Tijd op hun website.

Fagard moest vlak voor de zomer Belgacom verlaten na een ernstige vete met de communicatiedirecteur van Belgacom. Haar vertrek veroorzaakte een golf van opluchting in de telecomtorens, omdat velen volgens de krant geconfronteerd waren geweest met haar machtspelletjes. Fagard kreeg daarvoor zelfs een klacht aan haar been, die werd gesteund door verschillende topmanagers.

Desalniettemin wou de vrouw opnieuw aan de slag bij Belgacom. Maar het benoemings- en bezoldigingscomité van de raad van bestuur zette het licht op rood, omdat een herbenoeming het bedrijf te veel zou schaden. Maar die njet legt topman Bellens nu naast zich neer. Fagard gaat dinsdag alweer aan de slag als zijn adviseur.

Bellens stuurt met deze benoeming aan op een oorlog met de raad van bestuur. Het is overigens niet de eerste keer dat de Belgacom-topman regelrecht tegenover zijn bestuurders staat. In de zomer van 2008 ontstond commotie over zijn eigen herbenoeming, maar Bellens haalde toen zijn slag thuis.

In een boodschap aan het personeel zou Bellens volgens De Tijd ook nog laten weten hebben dat hij voortaan de interne en externe communicatie voor zijn rekening neemt. “Om te vermijden dat Belgacom in een nog negatiever daglicht -dan de voorbije maanden- komt te staan”, luidt het.

Bron: Belga

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content