Benoit Scheen aan de slag bij Brightstar

. © Belga
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Benoit Scheen, de voormalige topman van Mobistar, gaat aan de slag bij Brightstar en wordt er verantwoordelijk voor de hele emea-regio.

Brightstar is zowat de grootste distributeur van draadloze producten en diensten. Zowel fabrikanten van toestellen en accessoires als mobiele netwerkoperatoren, retailers en ondernemingen zelf zijn klant aan huis bij Brightstar. Benoit Scheen wordt verantwoordelijk voor de emea-business van Brightstar Europe en zal rapporteren aan ceo Jaymin B. Patel.

Benoit Scheen was tot 1 september senior executive vice president Europe bij Orange. Al is hij vooral bekend van bij dochter Mobistar, waar hij van 2008 tot eind 2011 ceo was. Daarvoor werkte hij onder meer als commercieel topman van het bedrijf en als managing director van HP Belux.

Bij Brightstar vervangt Scheen Bela Lainck, die binnen het bedrijf voortaan de global services afdeling zal aansturen. Benoit Scheen is trouwens ook board director bij het Scandinavische telecom- en home entertainment bedrijf TDC en van Evonet: de Belgische isp die actief is op de b2b-markt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content